Cégünkről

A Nati-Pack Kft. története

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban lévő, 2000-ben alakult vállalkozás. Fő tevékenységi körünk a hullámpapír lemezfeldolgozás, ebből készült termékek gyártása, amelyek nyomtatással, illetve ívkasírozással egyedivé tehetők.

Elsősorban élőmunkaigényes papír alapú csomagolóeszközök gyártására specializálódtunk, amely a nagy vállalatok számára nem gazdaságos. Gépsoraink és kapacitásunk rugalmas, könnyen és gyorsan tudunk átállni másik termék/méret gyártására, így kisebb mennyiségeket is le tudunk gyártani.

Partnereink között van számos nagy vállalat, akik a könnyűiparban, orvosi eszközök gyártásában, elektronikai eszközök, élelmiszeriparban, kozmetikai iparban és a kereskedelemben tevékenykednek. Tekintse meg referenciáinkat.

Termékeink alapanyaga környezetbarát, újra hasznosítható az MSZ EN 450141 foglaltaknak megfelelően „E”, „B”, „C”, „BC”, „EB”, „EFK” hullámpapírt lemezből készülnek.

Az említett lemezekből típusonként is többféle minőségből barna vagy fehér fedőréteggel gyártunk. A megrendelő FEFCO katalógus alapján is kiválaszthatja a számára megfelelő terméktípust, amelyet cégünk rövid határidővel elkészít.

Raktárkészleten több doboz méretet is tartunk, hogy még gyorsabban ki tudjuk szolgálni azon vevőinket, akik csak egyszeri alkalommal keresnek csomagolóeszközöket.

Küldetésünk: vevőinket a lehető leggyorsabban, a legjobb minőségben és áron szolgáljuk ki.

Termékeink

Nati-Pack Kft.

Cím: 1214 Budapest (XXI. ker.),
II. Rákóczi Ferenc út 289-295.
Nyitva tartás: 7.00-15.30
Telefon: +36 1 420-7274
E-mail: natipack@natipack.hu