Pohár termékek

Menü

Pohár termékek

Papírpoharakkal leggyakrabban kávézókban, gyorséttermekben vagy mozikban találkozhatunk hideg vagy meleg italok vásárlásakor, de mint élelmiszeripari csomagolóeszköz is egyre nagyobb szerepet kap, hiszen praktikus, könnyű, jól nyomtatható csomagolószer. Papírpoharaink egyedülálló minőséget képviselnek a hazai piacon.

Egyedi gyártás

Papírpoharaink igen bő választékban és űrtartalommal készülnek 100 ml – 450 ml méretig. Az alapanyag egy oldalon polietilén réteggel társított, elsődleges rostanyagból készült EU szabvány tanúsítvánnyal rendelkező karton. De lehetőség van teljesen műanyagmentes, biológiailag lebomló alapanyagból is terméket gyártani.

A korszerű gyártástechnológia lehetővé teszi azt, hogy a poharak palástját – mint élelmiszerbarát nyomathordozót – minőségi nyomtatású, egyedi grafikával lássák el, élelmiszerbarát festékanyag segítségével (SGS tanúsítvánnyal rendelkezünk). Papírpoharainkat első sorban ofszet technológiával nyomtatjuk, ez a technológia gazdaságos, és jobb nyomatminőséget biztosít, mint a flexo nyomtatás.

Európában, illetve Ázsiában is a gyártók általában a nagy kapacitású technológiákat alkalmazzák, ezzel a technológiával a legkevesebb példányszám 100.000 db/méret, cégünk viszont már 5.000 darabtól gyárt egyedi 100%-ban fedett papírpoharakat. De nem ritkák az egy-kétezer darabos megrendelések, amiket tampon nyomással, vagy szitázással tudunk egyedivé varázsolni.

Elégedett ügyfeleink


Bors Gasztrobár
Caffé Brando
Fit
Morgan Advanced Materials
Pannon Kávé
Rózsavölgyi Csokoládé
Sió
Soup Culture

Ajánlatkérés

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.