Egyedi gyártás

Menü

Egyedi gyártás

Papírpoharaink igen bő választékban és űrtartalommal készülnek 100 ml – 450 ml méretig. Az alapanyag egy oldalon polietilén réteggel társított, elsődleges rostanyagból készült EU szabvány tanúsítvánnyal rendelkező karton. De lehetőség van teljesen műanyagmentes, biológiailag lebomló alapanyagból is terméket gyártani.

A korszerű gyártástechnológia lehetővé teszi azt, hogy a poharak palástját – mint élelmiszerbarát nyomathordozót – minőségi nyomtatású, egyedi grafikával lássák el, élelmiszerbarát festékanyag segítségével (SGS tanúsítvánnyal rendelkezünk). Papírpoharainkat első sorban ofszet technológiával nyomtatjuk, ez a technológia gazdaságos, és jobb nyomatminőséget biztosít, mint a flexo nyomtatás.

Európában, illetve Ázsiában is a gyártók általában a nagy kapacitású technológiákat alkalmazzák, ezzel a technológiával a legkevesebb példányszám 100.000 db/méret, cégünk viszont már 5.000 darabtól gyárt egyedi 100%-ban fedett papírpoharakat. De nem ritkák az egy-kétezer darabos megrendelések, amiket tampon nyomással, vagy szitázással tudunk egyedivé varázsolni.

2021. február 26.